2018 – T Zero

De ce?

T Zero este un punct de început, dar și o urmare naturală a ceea ce a fost, pentru că facem puțină istorie în fiecare zi. Legăm punți între tradiție și viitor, prin oameni și ideile lor. Construim comunități tot mai solide și tot prin ei le lăsăm mai departe, pregătite pentru noi provocări.

Dacă și tu ești printre cei care simt că au tradiția de a face bine în sânge și motivația de a porni un nou capitol pentru mai binele comunității tale, noi suntem deja aici.

Hai să mergem împreună înainte, lăsând ceva în urmă!

Cine?

Pot participa la Concurs și pot depune Proiecte:

  • instituţii de învăţământ
  • asociații şi fundații legal constituite
  • societăţi/persoane juridice

Când?

12 octombrie – 11 noiembrie

Cum?

Identifică o problemă a comunității locale din municipiul Braşov şi/sau a comunităţii locale din municipiul Sebeş și găsește un mod de a soluționa această problemă.

Premii

Cele două Proiecte desemnate câştigătoare, vor beneficia fiecare, în mod egal, de alocarea a câte jumătate din fondurile strânse de Fundaţia Kronospan în cadrul „Galei de caritate Deschide-ţi inima!”, care va avea loc în data de 16 noiembrie 2018

Fiecare Proiect finalist care nu va fi declarat câştigător va primi din partea Fundaţiei Kronospan un premiu în lei, echivalent a 500 de euro.